Om os

Hvad er vi til for?

1)

Vi vil gøre det let for dig at have styr på, hvad der sker i samfundet 

 

I en verden, hvor der er nyheder overalt, er det let at miste overblikket. De dukker op overalt, nyhederne. På Facebook, Instagram, Twitter, ved busstoppestedet, på toilettet! Det er masser af dem. Så hvordan ved du, om du har fået det vigtigste med? At du ikke blev distraheret af en kattevideo og derfor overså dagens vigtigste nyhed, som alle kommer til at snakke om resten af ugen?

Det ved du, hvis du har hørt Listen to News. Det tør vi faktisk godt at sige. Vi lover nemlig, at du på bare 10 minutter får de nyheder, der er allermest væsentlige og relevante for dig. 

“Hvordan kan I egentlig love det?”, tænker du måske. Det kan vi, fordi vi samler alle dagens nyheder fra en lang række danske medier og sorterer dem efter 1) det, vores journalister vurderer er alment vigtigt, 2) det, du fortæller os er vigtigt for dig – for eksempel pga. dit arbejde, studie eller dine interesser, og 3) det, vi tænker, du måske også vil finde interessant.

Nå ja, fik vi sagt, at du sagtens kan lave alt muligt andet, imens du bliver opdateret? Alle vores nyheder er nemlig på lyd. Så det eneste, du faktisk skal gøre, er at åbne Listen to News og bare lytte, mens du gør dig klar om morgenen, kører afsted, gør rent eller laver aftensmad. På den måde kan du på bare 10 minutter altid være opdateret på det vigtigste. Og så kan du ellers med god samvittighed se alle de kattevideoer, du vil, resten af dagen

2)

Vi gør en dyd ud af at lytte til dig og dine ønsker

 

Vi tror ikke på, at vi som udviklere af Listen to News kan tænke og teoretisere os til den perfekte nyhedsplatform. (Gid vi kunne). Derfor lægger vi en masse arbejde i at spørge folk – unge og gamle, høje og lave – hvad de godt kunne tænke sig fra en nyhedsplatform, teste det, og finde ud af, hvordan det virker. 

Af samme grund kender vi efterhånden mange News Listeners rigtig godt, fordi vi tager imod al den feedback, vi kan få, og bruger den til at gøre Listen to News endnu bedre. 

Så hvis du sidder derude – News Listener eller ej – og tænker, at du ville bruge os hver eneste dag, hvis vi tilbød en bestemt service, feature, eller måske inviterede et nyt medie med på platformen, så send os en mail til rebecca@listentonews.com med det vuns. Så går vi i gang med det samme!

3)

Vi præsenterer dig for nye programmer, du ikke vidste, at du elskede

 

Udover at få et dagligt nyhedsoverblik kan du også få mere dybdegående viden om aktuelle emner i appen. Vi udvælger nemlig de bedste 5-10 minutter fra hver aktuelle nyhedspodcast, hvori journalister, eksperter og kilder typisk går i dybden med et specifikt emne. På den måde kan du let få indsigt i aktuelle emner uden at skulle lytte til en hel podcast.

Når du er færdig med dagens nyhedsoverblik, får du automatisk serveret de emner, vores anbefalingssystem vurderer, er mest interessante og relevante for dig. Så hvis du for eksempel har fortalt os, at du er særligt interesseret i iværksætteri, tech eller klima, sørger vi for at foreslå det til dig, når der er nye programmer om dine yndlingsemner.

For at du aldrig ender i et ekkokammer, sikrer vi, at de emner, vi foreslår dig, kommer fra en række forskellige medier. Så du bliver ved med at udvide dit perspektiv og se tingene fra flere sider. På den måde vil du også opdage nye programmer, som du ikke vidste, du elskede. (Noget, vi har fået at vide fra flere glade News Listeners. En anekdotisk dokumenteret effekt, kunne man kalde det). 🙂